Polední menu

Vážení a milí zákazníci Bukovanského mlýna! Aktuálně Vám nabízíme:

Sobota 28.11. a Neděle 29.11.

Zvěřinové hody z mlýna k Vám domů…

Nabídka zvěřinových specialit:


POLEDNÍ MENU rozvoz 30. – 6.12.2020

(rozvážíme mezi 10:30 – 12:00 s dopravou ZDARMA při min. hodnotě objednávky 100 Kč na 1 adresu, případně možno menu vyzvednout na mlýně)


 

Pondělí 30.11.

Fazolová polévka s klobásou a majoránkou

1.Smažený sýr s domácími hranolkami a tatarskou omáčkou

2.Svíčková na smetaně s kynutým knedlíkem

3.TOP: Pečený pstruh na bylinkách, grilovaná cuketa plněná sýrem, suš. rajčaty a jarní cibulkou

4.FIT: Trhaný ledový salát s grilovaným kuřecím masem a jogurtovým dresingem (1315 kJ)

Úterý 1.12.

Husí kaldoun s masem, zeleninou a nudlemi

1.Pečené kuřecí stehno s rýží, rajčatový salát

2.Steak z vepřové kotlety s opékaným bramborem a slaninovou omáčkou

3.TOP: Pečený pstruh na bylinkách, grilovaná cuketa plněná sýrem, suš. rajčaty a jarní cibulkou

4.FIT: Salát Nicosie (ledový salát, brambory, fazolky, tuňák v oleji) (1695 kJ)

Středa 2.12.

Kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

1.Lasagne s vepřovým mletým masem a parmezánem

2.Hovězí hrudí na kořenové zelenině s křenovou kaší

3.TOP: Pečený pstruh na bylinkách, grilovaná cuketa plněná sýrem, suš. rajčaty a jarní cibulkou

4.FIT: Kachní grilované prso, pyré z pečené červené řepy, výhonky (1908 kJ)

Čtvrtek 3.12.

Frankfurtská polévka s párkem a bramborem

1.Kynuté borůvkové knedlíky s omáčkou z lesních plodů a zakysanou smetanou

2.Kuřecí řízek v cornflakes s bramborovou kaší, okurkový salát

3.TOP: Pečený pstruh na bylinkách, grilovaná cuketa plněná sýrem, suš. rajčaty a jarní cibulkou

4.FIT: Dýňové rizoto s tymiánem a parmezánem (1144 kJ)

Pátek 4.12.

Pórková polévka s kořenovou zeleninou

1.Hovězí trhaný burger s chedarem v bulce, domácí cibulové kroužky

2.Hrachová kaše s naším uzeným masem, domácí cibulový chléb

3.TOP: Pečený pstruh na bylinkách, grilovaná cuketa plněná sýrem, suš. rajčaty a jarní cibulkou

4.FIT: Cizrna v rajčatové omáčce s kuřecími kousky a parmezánem (2224 kJ)

Sobota 5.12. a Neděle 6.12.

Ovarová polévka s kroupami z naší zabíjačky

1.TOP:Pečená jitrnička a jelítko s vařeným bramborem a kysaným zelím

2.TOP: Pečené kachní stehno s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

3.TOP: Vepřové žebra v barbecue omáčce s kysaným zelím, jablečným křenem a česnekovou bagetou


Každodenní nabídka k rozvozu nebo odběru na mlýně

Čerstvý chléb: denně pečeme čerstvý kmínový a cibulový chléb (950 gr a 43 Kč). Možno objednat k menu se závozem.

Zabíjačková výslužka z mlýna: z čerstvě vyrobené zabíjačky Vám nabalíme 1 ks. jitrnice, 1 ks. jelítko, tlačenka 300 gr., škvarky 200 gr.(cena 185 Kč za balíček). Možno také objednat se závozem. Složení balíčku je neměnné. Pokud požadujete jiné výrobky je možno zakoupit v Lidové jizbě Kyjov nebo na Bukovanském mlýně.

Domácí vaječný koňak: naše šikovná děvčata pro Vás nově vyrábí tradiční vaječný koňak dle naší originální receptury (bez konzervantů a dalších nezdravých složek). Koňak nabízíme s tradiční příchutí, nebo s vánoční příchutí (karamele a skořice). 0,5l láhev za 135 Kč.

Doporučení sklepmistra pro tento týden: Vinařství Štěpán Maňák, Scheurebe (bílé víno) 2019, suché, 13% alk., zb. cukr: 3,3 g/l, kyseliny 6,0 g/l. 0,75 l láhev za 149 Kč.

 

PLATBA:

Platit můžete hotově, nebo stravenkami při závozu. Po předchozí dohodě a při pravidelném odběru možnost platby bezhotovostně 1 x měsíčně na účet dle skutečně odebraných obědů.

 

Objednávky:

Objednávejte prosím e-mailem nebo telefonicky na recepci Bukovanského mlýna denně 08:00-18:00 hod. Objednávky uvítáme vždy v pátek na další týden nebo 1 den předem. Samozřejmě je možné upřesnění (zrušení / přiobjednání menu pro případ nemoci nebo naopak) v daný den, nejpozději do 09:00 hod.

 

Kontakt:

E-mail: Telefon: 518 618 011