Gastronomické akce

Každou chvíli jiné speciality, přijďte ochutnat!

Zvěřinové hody

19. až 22. 10. 2017

Zvěřinové hody jsou jednou z nejoblíbenějších a hojně navštěvovaných akcí. Speciality našeho šéfkuchaře můžete ochutnat již od čtvrtka!


Kapitola zvěřiny a zvěřinových specialit, je součástí snad každé kuchařské knihy, ovšem již dávno pominuly doby, kdy zvěřina byla pravidelnou součástí našeho jídelníčku.
U nás se zvěřinové hody staly již tradiční akcí, pořádanou minimálně dvakrát do roka! Po celý víkend můžete ochutnat v Mlynářské restauraci výběr tradičních i méně tradičních zvěřinových specialit, které lahodí nejen oku, ale především chuti. Tak neváhejte a přijďte i Vy ochutnat to nejlepší z našich lesů!
Budeme se těšit na vaši návštěvu!

Svatomartinské husí a kachní hody

9. až 12. 11. 2017

Ke Svatému Martinu neodmyslitelně patří i Svatomartinská husa. Vychutnejte si tento tradiční pokrm v restauraci Bukovanský mlýn.


Původ spojitosti mezi svatým Martinem a husou můžeme nalézt také v legendě, která praví, že svatý Martin se před svou volbou biskupem ze skromnosti skrýval v husníku, ale husy ho svým kdákáním prozradily a tak nyní za trest pykají na svatomartinském pekáči. Martinská husa je také spojena s otevíráním nových, Svatomartinských vín. Vinné sklepy jsou začátkem listopadu již „vyčištěny“ od starších ročníků vín a do sudů přichází víno mladé.

Na Bukovanském mlýně pro Vás již několik let pořádáme jak tradiční otevírání Svatomartinských vín, tak gastronomickou akci Svatomartinské husí a kachní hody. Přijďte i Vy na výtečné husí a kachní speciality od našich zkušených kuchařů a nezapomeňte ochutnat i sklenku lahodného Martinského vína!

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Steakové speciality

24. až 26. 11. 2017

Mlynářská restaurace si pro vás na poslední listopadový víkend připravila novinku! Přijďte ochutnat ty nejlepší steaky na Slovácku na Bukovanský mlýn!


Šťavnatý kus pořádného masa připravený na grilu nebo pečený na pánvi. To je steak. V mlynářské restauraci Vám nabídneme hned několik druhů steaků připravených z toho nejlepšího masa vybraného naším šéfkuchařem. Dáte přednost klasickému hovězímu či zkusíte nějakou specialitu? To už necháme na Vás. A tuto „flákotu“ Vám naservírujeme dle Vaší chuti – ať už máte raději rare, medium či well, u nás si zaručeně pochutnáte.