Gastronomické akce

Každou chvíli jiné speciality, přijďte ochutnat!

Zvěřinové hody

21. až 24. 10. 2021

Zvěřinové hody na Bukovanském mlýně nejsou jen obměnou jídelního lístku, ale tradičním svátkem dobrého jídla a vzdáním holdu české myslivosti. Vychutnejte si to nejlepší z českých luhů a hájů tentokrát trochu jinak – moderně a pestře!


Kapitola zvěřiny a zvěřinových specialit, je součástí snad každé kuchařské knihy, ovšem již dávno pominuly doby, kdy zvěřina byla pravidelnou součástí našeho jídelníčku.
U nás se zvěřinové hody staly již tradiční akcí, pořádanou minimálně dvakrát do roka! Již od čtvrtku můžete ochutnat v Mlynářské restauraci výběr tradičních i méně tradičních zvěřinových specialit, které lahodí nejen oku, ale především chuti.

Tak neváhejte a přijďte i Vy ochutnat to nejlepší z našich lesů! Na výběr budou speciality ze 7 druhů zvěřiny.

 

V sobotu i neděli Vám náš zkušený sklepmistr doporučí vhodná vína k vybranému jídlu.

V sobotu od 19:00 Vám večer zpříjemní harmonikář Ota Stránský, vstupné je ZDARMA.

 

Doporučujeme rezervaci stolu i ubytování předem na tel. +420 518 618 011, +420 775 700 114 nebo na emailu .

Budeme se těšit na Vaši návštěvu!

 

Husí a kachní hody

11. až 14. 11. 2021

Ke Svatému Martinu neodmyslitelně patří i Svatomartinská husa. Vychutnejte si tento tradiční pokrm v restauraci Bukovanský mlýn.


Původ spojitosti mezi svatým Martinem a husou můžeme nalézt také v legendě, která praví, že svatý Martin se před svou volbou biskupem ze skromnosti skrýval v husníku, ale husy ho svým kdákáním prozradily a tak nyní za trest pykají na svatomartinském pekáči. Martinská husa je také spojena s otevíráním nových, Svatomartinských vín. Vinné sklepy jsou začátkem listopadu již „vyčištěny“ od starších ročníků vín a do sudů přichází víno mladé.

Přijďte i Vy na výtečné husí a kachní speciality od našich skvělých kuchařů. Svatomartinská vína v nabídce po celou dobu konání gastroakce.

 

V sobotu od 19:00 Vám večer zpříjemní harmonikář, vstupné je zdarma.

Odneste si s sebou domů domácí vyuzené husí klobásky.

Budeme se těšit na vaši návštěvu!

Doporučujeme rezervaci stolu předem na tel. +420 518 618 011, +420 775 700 114 nebo na emailu

 

 

 

 

Steaky

4. až 5. 12. 2021

Mlynářská restaurace si pro vás připravila několik druhů šťavnatých steaků. Jedná se o doplněk ke stálému jídelnímu lístku, který bude k dispozici celý víkend. Přijďte i vy ochutnat ty nejlepší steaky na Slovácku na Bukovanský mlýn!


Šťavnatý kus pořádného masa připravený na grilu nebo pečený na pánvi. To je steak. V mlynářské restauraci Vám po celý víkend nabídneme vedle stálého jídelního lístku hned několik druhů steaků připravených z toho nejlepšího masa vybraného naším šéfkuchařem. Dáte přednost klasickému hovězímu či zkusíte nějakou specialitu? To už necháme na Vás. A tuto „flákotu“ Vám naservírujeme dle Vaší chuti – ať už máte raději rare, medium či well, u nás si zaručeně pochutnáte.

 

Doporučujeme včasnou rezervaci na tel. 518 618 011 nebo 775 700 114 či mailem .

V případě zájmu o ubytování, doporučujeme rezervaci co nejdříve.

 

 

 

Steaky 01Steaky 02Steaky 03