Volná místa

Vedoucí rozhledny Bukovanského mlýna (50% úvazku)

Na rozhlednu Bukovanského mlýna hledáme zodpovědného vedoucího, který se postará o bezproblémový chod provozu. Mezi jeho kompetence bude spadat zásobování prodejny, vedení skladové evidence, inventury, koordinace brigádníků, správa a údržba expozic, základní marketing a propagace provozovny.

Pracovní doba / směny:

Otevírací doba rozhledny v sezóně 10:00 – 19:00 (mimosezona 11:00 – 17:00)

běžná administrativa během týdne v rámci služby + 1-2 víkendy ve službě

Nabízíme:

Požadavky na uchazeče:

-bydliště s dojezdem max. 15 minut od Bukovanského mlýna

-znalost práce na PC (Word, Excel, Outlook)

-praxe v obchodní činnosti alespoň v základním rozsahu

-organizační schopnosti

Odpovídáme všem uchazečům.

Tel.: 773 796 300 nebo na emailu:


 

Servírka / číšník

Rádi bychom rozšířili náš tým servírek a číšníků o nového kolegu či kolegyni. Zašlete nám pár informací o sobě a domluvíme se na osobní schůzce.

Předpoklady pro osobní pohovor: zájem o hlavní pracovní poměr, praxe v oboru, příjemné vystupování, bydliště v dojezdové vzdálenosti od hotelu a vlastní dopravní prostředek.

Hlavní náplní práce by byla obsluha stylové restaurace se zahrádkou a seminárními prostory. Nejsme výdejna poledního menu ale restaurace s jednotným sezónním jídelním lístkem. Mimo klasický provoz restaurace pořádáme různě zaměřené gastroakce, svatby, firemní akce nebo třeba i zabijačky.

Co nabízíme

 

Své CV můžete zaslat na mail Odpovídáme všem uchazečům.


Druhý kuchař na směnu

Hledáme nového člena do kuchařského týmu restaurace Bukovanský mlýn. Pracuje se ve dvou čtyřčlenných týmech, kde každý tým je veden vedoucím kuchařem a obě směny šéfkuchařem. Koncept restaurace je lokální slovácká gastronomie, ale i moderní kuchyně s důrazem na kvalitu surovin. Kromě a la carte se vaří hotová jídla, připravují rauty, svatby a gastronomické víkendy.

Co nabízíme:

Od uchazečů očekáváme praxi v oboru, trestní bezúhonnost, spolehlivost a samostatnost.

Práce vhodná pro uchazeče s dojezdovou vzdáleností do 30 km.

V případě zájmu nás kontaktujte na emailu nebo

Odpovídáme všem uchazečům.

Těšíme se na spolupráci.


Zkuste nahlédnout i na naše ostatní provozy, třeba vám nějaká nabídka přijde vhod:

NABÍDKY PRÁCE A BRIGÁDY


 

Níže uvedené informace jsou platné pro všechny inzeráty:

Odpovědí na tyto inzeráty poskytujete správci své osobní údaje za účelem a po dobu realizace výběrového řízení.

Pro výběrové řízení na pracovní pozici bude Region, spol. s r.o., se sídlem Palackého 205/6, 697 01 Kyjov, IČO: 49451286 (jakožto „správce“), zpracovávat Vámi poskytnuté osobní údaje, a to v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679.

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte právo na: přístup k osobním údajům, opravu či doplnění nepřesných nebo nepravdivých osobních údajů, výmaz osobních údajů, omezení zpracování osobních údajů, přenositelnost údajů a vznešení námitky, po níž zpracování Vašich osobních údajů bude ukončeno.

Ukončení zpracování může nastat pouze v případě, že neexistují závažné oprávněné důvody pro zpracování, jež převažují nad Vašimi zájmy nebo právy a svobodami zejména.

V případě podezření ohledně porušování ochrany osobních údajů, se můžete obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.