sklepové pohoštění: sýrové talíře k vínu (100g); mísa paní mlynářky (100g uzenin – nakrájená domácí klobása, moravské uzené, tlačenka, okurek, hořčice); domácí škvarky (90g); škvarková pomazánka (25g); domácí listové tyčinky (7ks/os.); pečivo
dezerty: hodové koláčky s tvarohem, domácí pecáky s povidly
Cena: 430 Kč / 1 os.
Kyjovské kachní menu
uvítání hostů slováckou slivovicí (0,02l.)
večeře: Pečená kachna po Kyjovsku (450g konfitované kachní stehno, dušené červené zelí, domácí bramborový knedlík, opečená cibulka)
sklepové pohoštění: sýrové talíře k vínu (100g); uzeninová mísa (100g uzenin – nakrájená domácí klobása, moravské uzené, anglická slanina, drůbeží šunka, salám); škvarková pomazánka; domácí listové tyčinky (7ks/os.); pečivo
dezerty: hodové koláčky s tvarohem, domácí pecáky s povidly
Cena: 550 Kč / 1 os.
Menu se specialitami na grilu
Maso se připravuje na grilu v zahradní restauraci, která je přístupná i jiným hostům. S ohledem na přípravu venku nabízíme menu pouze v období květen – září.
uvítání hostů slováckou slivovicí (0,02l.)
předkrm: chléb se škvarkovou pomazánkou (25g)
večeře: Speciality na grilu (320g grilovaných specialit – steaky z krkovice, steaky z kuřecích prsíček, gril. hermelín, filety ze pstruha); čerstvá zelenina; grilovací dipy (česnekový, ďábelský s feferonkou, smetanový se suš. rajčaty); pochutiny (jablečný křen, steril. zelenina, hořčice); pečivo
studené občerstvení: sýrové talíře k vínu (100g); uzeninová mísa (100g uzenin – nakrájená domácí klobása, moravské uzené, anglická slanina, drůbeží šunka, salám); domácí listové tyčinky (7ks/os.)
dezerty: hodové koláčky s tvarohem, domácí pecáky s povidly
Cena: 590 Kč / 1 os.
Opékané sele
Doporučujeme pro 30-35 os. (minimum 20 os.). Sele se připravuje na grilu v zahradní restauraci, která je přístupná i jiným hostům. S ohledem na přípravu venku doporučujeme v období květen – září.
uvítání hostů slováckou slivovicí (0,02l.)
předkrm: chléb a škvarková pomazánka (25g)
večeře: Sele na rožni (sele 30-40 kg dle počtu osob), jablečný křen, hořčice, steril. okurky, cibulky, beraní rohy, feferonky, čerstvá zelenina, pečivo
studené občerstvení: sýrové talíře k vínu (100g); uzeninová mísa (100g uzenin – nakrájená domácí klobása, moravské uzené, anglická slanina, drůbeží šunka, salám); domácí listové tyčinky (7ks/os.)
dezerty: hodové koláčky s tvarohem, domácí pecáky s povidly