VÍKEND S CHUTÍ A VŮNÍ SLOVÁCKÉ KUCHYNĚ A SLOVÁCKÁ ZABIJAČKA

09. 12. – 11. 12. 2016

VÍKEND S CHUTÍ A VŮNÍ SLOVÁCKÉ KUCHYNĚ A SLOVÁCKÁ ZABIJAČKA

Poznejte atmosféru zabijačkových hodů v tradičním prostředí „slováckého gruntu“. Zapojte se do přípravy zabijačkových dobrot po boku mistra řezníka. Svérázný řezník Jitrnička, krojovaná tetička Hubáčková a domácí nejen zabijačkové speciality ve Vás v mrazivé zimě zanechají hřejivé vzpomínky na pohostinné Slovácko.

Cena pobytu zahrnuje:

Cena /os. 2490 Kč
Příplatek za neobsazené lůžko: 700 Kč
(v ceně je zahrnuta snídaně a DPH)

REZERVACE POBYTOVÉHO BALÍČKU
Pobytové balíčky rezervujte na telefonním čísle 518 618 011 nebo na emailu.

Pro další informace (prodloužení pobytu, dětské ceny, přistýlka aj.) prosím kontaktujte recepci hotelu na výše uvedených kontaktech