1)OKÉNKO pro Vás máme otevřeno denně od 9:00 do 17:00. RECEPCE je v provozu od 7:00 do 16:00 také denně. Upozorňujeme, že od pondělí 22.3.2021 jsou POVOLENÉ CESTY V RÁMCI OKRESU NEJEN KVŮLI NÁKUPU, ALE I ZA ÚČELEM ODPOČINKU A SPORTU, takže se u nás můžete zastavit zakoupit cokoliv domů, stejně jako Vám rádi vydáme občerstvení do areálu.
2)UBYTOVÁNÍ v našich stylových pokojích je plně k dispozici všem klientům cestujícím za účelem podnikání, nebo jiných záležitostí souvisejících s podnikatelskou činností nebo výkonem povolání (profesionální fotograf, právník, řidič, pracovník marketingu atd.). Ubytovaným klientům nabízíme snídaně, obědy i večeře. Info ZDE.
3)Denně vaříme a rozvážíme čerstvé DENNÍ MENU po Kyjovsku a Ždánsku vč. čerstvého chleba. Podrobné informace ZDE.
4)OKÉNKO nabízí drobné občerstvení (BURGER, HOT DOG, HRANOLKY, PALAČINKY..) a nápoje všeho druhu. Z okénka si také můžete na počkání odvézt jakékoliv jídlo dle aktuální nabídky v krabičce. Denně pečeme a prodáváme čerstvý chléb (kmínový a cibulový). Také udíme a prodáváme domácí klobásky, kotletu a panenku. Nově nabízíme také paštiku, škvarkovou pomazánku a nakládaný sýr. Podrobnosti najdete ZDE.
5)Zakoupit si můžete čerstvé ZABÍJAČKOVÉ SPECIALITY, které vyrábí naši kuchaři i několikrát týdně. Přijeďte si pro jitrnice, tlačenku, škvarky, jelítka, ovarovou polévku, bukovanskou kapustnici nebo dršťkovou polévku.
6)Prohlídka ROZHLEDNY je možná po dohodě s recepcí pro rodinu, případně pro skupinku max. 2 osob. Stejně tak můžete využít MINIGOLF (zimní režim).
V naší restauraci se snažíme co nejlépe skloubit tradiční lokální kuchyni s požadavky a trendy moderní kuchyně, tak abychom co nejlépe splnili očekávání našich zákazníků. Dáváme maximální důraz na trvalou kvalitu našich pokrmů. Kvalita a čerstvost surovin je pro nás prioritou. Většinu položek z našeho sortimentu si vyrábíme, příp. pěstujeme sami. V kuchyni využíváme nejmodernější technologie, ale také tradiční, jako např. naši udírnu či pekárnu. Jsme si vědomi, že největším oceněním je pro nás Vaše spokojenost. A když se něco nepodaří na 100%, tak Vás ujišťujeme, že uděláme maximum pro nápravu. Jste srdečně zváni na Bukovanský mlýn!
Roman Keňo
Šéfkuchař Bukovanského mlýna
Úspěšný den začíná skvělou snídaní. A přesně takové pro Vás připravujeme. Nabídka zahrnuje teplý a studený bufet, příp. snídani zcela na míru dle přání. Snídaně zpestřujeme našimi domácími moučníky, čerstvým pečivem, domácími pomazánkami, našimi klobáskami, čerstvým ovocem z našeho sadu a vším co můžeme každý den čerstvě nabídnout. Dbáte-li na štíhlou linii, vyberete si také. Oko jistě potěší tradiční servis.
Náš stálý jídelní lístek, který se snažíme pravidelně obměňovat, nabízí tradiční místní speciality, jako jsou konfitovaná kachna se zelím a knedlíkem, pomalu pečený libový vepřový bok s cibulovým zelím, bramborové knedlíky plněné vyuzeným masem s kysaným zelím, ale také moderní pokrmy jako jsou výborná hovězí líčka dušená na červeném víně, steak z vyzrálého hovězího pupku a sous–vide speciality ( např. kuřecí SUPREME nebo kachní prso). Naší chloubou jsou místní a tradiční speciality sladké kuchyně – patenty plněné povidly a mákem a pěry z pařeného těsta plněné tvarohem s povidly. Pro lehčí oběd nebo večeři nabídneme skvělý salát z červené řepy a čočky beluga nebo domácí sýry i lehčí masové pokrmy. K vínu a pivu Vás potěší domácí škvarková pomazánka nebo domácí bramborové chipsy. Ale to je opravdu jen malá „ochutnávka“. Zavítejte k nám a vyberte si z celé nabídky.
Firemním akcím, svatbám a dalším společenským akcím nabízíme pohoštění formou rautů. V r. 2020 pro Vás připravujeme nový koncept nazvaný „Selské rauty“. Tato nabídka bude v sobě kombinovat tradiční místní a oblíbené nabídky teplé i studené kuchyně spolu s moderními a lehčími položkami. A to vše „zarámované“ tradičním servisem a výzdobou. Jsme si jisti, že naše rauty opravdu nejsou „tuctové“ a Vaši zákazníci si je budou s příjemnými pocity dlouho pamatovat…. Podívejte se na naši nabídku
Během Vašeho semináře či školení pro Vás připravujeme chutné coffee breaky složené ze zajímavých kanapek, chlebíčků, slaných pochutin a místních moučníků (koláčky, pecáky). Chybět nesmí ani čerstvé ovoce a dobrá káva a čaj.